Vragen of advies? 033 - 46 91 223

Veel gestelde vragen

1) Past dat op mijn motor, auto of boot?

Op iedere voertuig kan een claxon uit ons assortiment geplaatst worden. Wel heeft u 12 Volt nodig, alle claxons worden standaard in 12 Volt uitvoering geleverd. Soms zultu een hoekbeugeltje moeten plaatsen (verkrijgbaar bij de bouwmarkt) om met dit beugeltje de claxon op de gewenste manier aan het voertuig te bevestigen.


2) Kan ik dit zelf monteren?

Op deze website staat een montagehandleiding voor ieder type claxon uit ons assortiment. Deze handleiding is zo gemaakt dat monteren voor iedereen goed te doen is. Uiteraard kun je ook te allen tijde je motordealer vragen je claxon voor je te plaatsen. Je dealer kan hem ook bij ons bestellen.


3) Ik zie dat ik een installatiepakketje kan meebestellen. Heb ik dat echt nodig?

De fabrikant levert geen "klein materiaal" mee dat nodig is om de claxon aan te sluiten. Hierbij moet je denken aan voldoende draad van de juiste dikte, fastonstekers, zekering, steekzekeringhouder, binders etc., kortom, alles wat je nodig hebt. Voor het gemak van onze klanten hebben we daarom zelf deze materialen verzameld in een installatiepakketje. Je kunt er ook voor kiezen deze materialen zelf nog aan te schaffen. Als je de claxon door je dealer laat installeren, mag je ervan uitgaan dat hij deze materialen in huis heeft.